4SUITES

MASTERS IN MOBILE ACCESS

De elevatorpitch van...

4 Suites

4Suites opent deuren. Het is een high tech bedrijf dat innovatieve toegangsoplossingen (in de cloud) ontwerpt en produceert.

Met 4Suites creëer je cloud-based mobiele toegang, zonder dat je de huidige sloten vervangt.
De parallel te gebruiken of zelfs volledig vervangende controller wordt wereldwijd binnen een paar minuten in elk elektronisch slot geïnstalleerd. Zo krijg je onmiddellijk (mobiele) cloud-based toegang en een directe verbinding met het cloud platform, zodat je alle sloten in realtime kunt openen, monitoren en aansturen.

Over integraties hoef je je geen zorgen te maken. Het platform biedt een open API die met bijna elk extern systeem (PMS) verbinding maakt.

Lees meer
mockupSetUp
iPhoneMockUp

Dit is waarom we erin geloven

PROOF OF STAKE SUCCESVOL

Door gesprekken met potentiële klanten en marktonderzoek is gevalideerd dat er grote behoefte is aan eenvoudige, betaalbare elektronische deursloten. Ook de aangetrokken business angels vonden het concept er veelbelovend uitzien.

EERSTE IN DE MARKT MET DIT PRODUCT

De timing voor dit product is precies goed: er ontstaat steeds meer vraag naar vanuit de markt en andere aanbieders voor de B2B markt zijn nog zeldzaam.

POTENTIE NIEUWE AFZETMARKTEN GROOT

Uit de enorme hoeveelheid aanvragen en bestellingen van over de hele wereld blijkt dat de behoefte aan een laagdrempelige betaalbare en -voor klanten- eenvoudige oplossing groot is.

LAGE PRODUCTIEKOSTEN & BURNRATE

4Suites werkt continu aan procesoptimalisatie en kostenverlaging. Door snelle verbeterslagen en de slagkracht van het team vol echte A-Players heeft 4Suites al een enorme ontwikkeling doorgemaakt.

GEBALANCEERD TEAM

Doorslaggevend voor 4Suites is het topteam dat uit mensen met verschillende competenties bestaat. Bovendien bevat het team een hacker, hipster en hustler. Cruciaal voor succes.

WE HEBBEN 4SUITES ONDERSTEUND MET

Business Boost Programma

Kapitaal

Inkoopvoordeel

Ervaren Raad van Adviseurs

Juridische begeleiding

Internationaal netwerk

FOUNDING TEAM 4SUITES

avatarLennart

Lennart de Haan

Chief Executive Officer - 4Suites
avatarKai

Kai Schollkopf

Chief Technology Officer - 4Suites
avatarJohn

Jonathan Springford

Salesmanager - 4Suites
mockups