showcaseMockUp

Showcases

Met in het verleden gestarte bedrijven binnen online marketing, web/productdesign, app/webdevelopment en met een focus op terugkerende inkomsten begrijpen we als geen ander wat online start-ups drijft.

Benieuwd welke A-Players we tot nu toe hebben leren kennen? Met trots presenteren we er hier een aantal  waarmee we dagelijks aan hun wereldheerschappij werken.

Wat ze gemeen hebben, is dat het om e-businesses met recurring revenue gaat, met A-Players met topsportersmentaliteit, die een topteam hebben aangetrokken en vasthouden.
Omdat ze samen de wereld opschudden en een stukje eenvoudiger maken.

Contact opnemen

12

PARTICIPATIES

127

COLLEGA'S

3

LANDEN

4

KANTOREN

Timeline

Onze werkwijze

Meetings, meetings en nog meer meetings

Meetings, meetings en nog meer meetings

Kort en krachtig uiteraard, maar meeten zullen we. We willen je goed leren kennen. Wat voor persoon ben je, wat zijn je drijfveren, wat is je ultieme droom. Hoe ga je te werk en wat verwacht je van ons? We verwachten dat jij dit ook van ons wilt weten. En als we die klik hebben, we ervan overtuigd zijn dat we je kunnen helpen en jij dat briljante idee hebt om de wereld te vereenvoudigen… Dan gaan we knallen!
Plan van aanpak

Plan van aanpak

In deze fase leggen we vast wat we van elkaar verwachten en hoe je business eruit komt te zien. Zodra het financiële en uitvoerende plaatje compleet is, gaan we over tot het uitrollen van de plannen.
Development

Development

Tijd om het product te ontwikkelen! Kies voor korting bij één van onze partners of selecteer zelf een andere partij. Even goede vrienden. Ondernemers blijven tenslotte eigenwijs, daar weten we alles van.
Deadline MVP

Deadline MVP

We spreken af wanneer het Minimum Viable Product klaar is. Vervolgens valideren we onze aannames en online marktonderzoeken in de echte wereld.
Productlancering

Productlancering

Is het MVP een succes, dan begint het 'echte' werk!

WANT TO JOIN A-PLAYERS?

Neem contact met ons op!

Dat geldt voor leergierige A-Players met topsportersmentaliteit die het maximale uit zichzelf willen halen.
En een business(idee) hebben met de focus op SaaS.

Maar we praten ook graag met toekomstige partners en investeerders.
Die blij worden van jonge start-ups die de wereld eenvoudiger maken en hen willen helpen.

DREAM BIG. THINK DIFFERENT. BE AN A-PLAYER.