Open Sollicitatie

Wie zijn wij?

A-Players B.V. is een business builder die startende, snelgroeiende ondernemingen met kennis, faciliteiten, kapitaal en een uitgebreid netwerk verrijkt. En ze zo helpt om nog sneller te groeien.

Wij bieden geen maanden durend vaststaand voorprogramma. Als het idee klopt en de ondernemer past bij het idee dan kunnen we snel aan de slag. Wij passen ons groeiprogramma aan op de specifieke behoefte van de A-Player.

We halen onze ideeën en mensen uit ons eigen netwerk en denken en doen mee als een ‘co-founder’; wij leveren naar behoefte van de onderneming kennis, coaching, sales, developers, online marketeers en kapitaal om te groeien. Daarbij werken we samen met ondernemers, investeerders en kennispartners.

Wie zoeken we?

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die grenzeloos ambitieus zijn. Die zelf omstandigheden creëren om te doen wat ze willen doen. Mensen die oneindig veel commitment tonen aan het creëren van hun droomleven. Mensen die continu blijven leren door uitdagingen met beide handen aan te pakken. Die elke dag beter willen zijn dan ze gisteren waren, vaker opstaan dan ze omvallen, shit done krijgen en daar trots op zijn.

Dát zijn A-Players. En die zoeken wij.

Vereisten

Een A-Player herken je niet aan een bepaalde opleiding of aan een uitgebreid CV. Het gaat om de persoonlijkheid. De zin om zichzelf te ontwikkelen. En de motivatie om ondernemer te zijn.

Dus ben jij een A-Player en heb je al een goed idee voor een start-up of ben je er zelfs al mee gestart? Of heb je nog geen concreet idee, maar ben je benieuwd of wij een idee hebben waarvoor we nog een A-Player zoeken, verstuur dan je open sollicitatie.

Vereisten voor de onderneming zelf hebben we wel: we werken alleen samen met bedrijven die de focus hebben op IT en gericht zijn op recurring revenue.

  • Sleep bestanden hierheen of